Meny Stäng

Träningspartner

På traningspartner.se får du tillgång till ett utbud av både tränings- och fritidsartiklar och mycket kompetenta servicekanaler. I grund och botten så är nämligen studsmattan ett träningsredskap. Du som har hoppat studsmatta kan med lätthet intyga detta vågade påstående. Det går inte att bortse från det faktum att det är fruktansvärt jobbigt att hoppa. Det kräver så oerhört mycket av hela kroppen för att hålla balansen att du kommer känna hur musklerna blir trötta redan efter ett par minuter.

Träningspartner kan ge dig en exakt bild av varför en studsmatta kommer göra dig gott. Har du frågor gällande varför du bör skaffa en garanteras du bättre svar än det är roligt. Hos traningspartner.se köper du inte bara en studsmatta utan även en hel drös av information om alla fördelar som din kropp har att få ut av den massiva belastningen.

Traningspartner.se är en auktoriserad E-handel med expertis inom träning och hälsa. Som en av Nordens absolut främsta nätbutik är det hår en butik där du kan känna dig absolut trygg i gällande ditt köp av studsmatta.

Beställ testvinnaren Berg Champion från Träningspartner – klicka här.

Med ingående kunskaper om studsmattans fysiska påverkan kan det till och med bli du som hoppar under vilda tjut istället för dina barn. Dina barn får buttert stå vid sidan av och titta på när du jobbar bort de där extrakilona inför högsommarens strandbesök.

Att hoppa studsmatta

Så hur påverkas kroppen egentligen av att hoppa studsmatta? Det första och mest påtagliga faktumet är att den belastning som påverkar kroppen sätter bålmuskulaturen på prov. Krafterna som rycker i kroppen för att hålla balansen och undvika onaturliga belastningar på kroppen kommer att förbättra hela din kroppsstyrka. Det är av den anledningen man säger att hoppa studsmatta är så bra för din fysiska utveckling. Dessutom har studier visat att du ökat förbränningen med hela 60% genom att träna på studsmatta i jämförelse med andra traditionella träningstyper.

Med det här sagt så gör du dina barn en björntjänst genom att låta dem hoppa studsmatta. Barn har oerhört mycket energi, och 10 minuters studsmattehoppning motsvarar nästan 40 minuters rask promenad.

Tänk dig följande:

Om du är ute och går tillsammans med fyra stycken vänner på en plan äng någonstans, och alla dessa försöker knuffa omkull dig. Ditt främsta uppdrag är att inte under några omständigheter trilla omkull. Det låter inte så lätt, eller hur? Faktum är att det är just så här belastningen på kroppen fungerar i praktiken – varför det är en sådan utmaning för bålen att hoppa studsmatta.