Meny Stäng

Studsmatta hos Jula

Jula är ett av Sveriges mest framgångsrika allehanda butikskedjor. Grundkonceptet har varit detsamma ända sedan portarna slogs upp till det första varuhuset i Skara 1985 – hög kvalitet till ett billigt pris. Det här är helt enkelt vad som kännetecknar varuhuset Jula. Anledningen till att man så effektivt kan hålla priserna nere är på grund av att man handlar i stora volymer direkt från tillverkaren. Samtidigt har man tillgång till ett 100.000 kvadratmeter stort centrallager som rymmer de stora volymerna, samt med mycket effektiv lagerhållning och hantering av varorna. Med dessa fakta lagda på bordet blir det inte längre någon överraskning att höra att om du söker en kvalitativ och prisvärd studsmatta att ställa i trädgården i sommar så är det på Jula du hittar den.

Studsmatta Jula

Jula är som nämnt en allt-i-allo-butik, och det innefattar ju även studsmattor. Det finns olika storlekar att välja mellan, och i Julas sortiment kan du välja mellan en mindre studsmatta för sig som kanske inte har så fantastiskt mycket utrymme i trädgården eller en större för dig som verkligen känner dig manad att visa grannskapet att du minsann har införskaffat en prima studsmatta. Du kan självklart köpa samtliga tillbehör till studsmattan på Jula om du känner att lite extra säkerhet inte vore helt åt pipsvängen.

Beställ testvinnaren Berg Champion från Träningspartner – klicka här.

Hört talas om Julaandan förut? Julaandan är vad den omfattande butikskedjan vill förmedla till sina kunder i mötet mellan människor. Julaandan är den framåtanda som kännetecknar företagets utveckling från gården i Västergötland där allting började 1979 till det internationella varuhus man är idag. Julaandan är fokus på dig som potentiell kund och dina behov av förenkling i vardagen. Julaandan är fokus på dig som redan år kund för att du ska bli nöjd med ditt köp och fortsätta vara nöjd med din vara.

Köper du en studsmatta på Jula garanteras du både hög kvalité och lågt pris. Varför ska det vara dyrare än nödvändigt att ha en studsmatta i trädgården? Att barnen ska få en studsmatta att leka på bör ju vara mer av en enkel rättighet än en svårfångad förhoppning. Jula låter dig njuta av att se dina barn stråla av lycka utan att de tömmer din plånbok ända in på stoftet. Och vem vet, kanske smittar det av sig på dig. Snart finner du dig själv tjoandes i luften mellan varje studs på den svarta glädjeytan.