Meny Stäng

ÖoB

ÖoB är en av Sveriges mest uppskattade lågpriskedjor. ÖoB är väl känt för sina låga priser och omfattande utbud som innefattar allt du kan tänkas behöva för att din vardag ska bli både förenklad och nöjsam. Med över 40 år på marknaden har butikskedjan befäst sitt varumärke på den svenska allehanda butikskartan, och genom att köpa in restlager och skippa samtliga mellanhänder kan ÖoB erbjuda dig lägsta möjliga pris på marknaden. Det år fortfarande samma kvalitativa produkter som du kan hitta på andra håll – skillnaden är priset.

ÖoB har vuxit till en ledande butikskedja på den svenska marknaden tack vare att Runsvengruppen valde att satsa på företaget i början av 90-talet. Många ansåg att det var en alldeles för vågad satsning, men med facit i hand kan vi konstatera att det var ett mycket givande beslut som kom att gynna många människors vardag. Företaget ÖoB hade vid den tidpunkten en hel del skulder till jättekoncernen Runsven, och med grundaren Rune Svenssons svärson Tomas Svensson vid rodret beslöts det att man skulle köpa upp hela företaget ÖoB och satsa helhjärtat på det.

Både ÖoB och Runsvengruppen har växt sig finansiellt starka, och det lågprisvarumärke vi så väl känner till idag – den vita kuben med gröna inslag – har blivit ett av våra mest omtyckta och besökta varuhus.

Beställ testvinnaren Berg Champion från Träningspartner – klicka här.

Är du på jakt efter en studsmatta är det ÖoB du bör titta på. Här garanteras du en hög kvalité, lägsta priset på marknaden och kompetens för att du ska bli så nöjd med ditt köp som möjligt. Du kan hitta såväl kända varumärken som de mer diskreta lågprisalternativen för att du trots marknadens lägsta priser ska kunna välja bland flera nivåer av prisgrupper. En studsmatta ska ju inte vara dyrare än vad den måste vara.

Studsmattor är generellt väldigt dyra. Numera är det dock lagstadgat att säkerhetsutrustning som skyddsnät och fjäderskydd alltid måste medfölja i paketet. Det gör ett komplett köp inte bara säkrare utan även billigare än att köpa alla delar separat. Med Överskottsbolagets konkurrenskraftiga priser blir kostnaden för paketet ännu mindre kännbart, vilket gör att det är just här du bör vända blicken i sökandet efter studsmattan.

Det finns oerhört många säkerhetsföreskrifter gällande studsmattor, och tack vare Överskottbolagets allehanda kompetenser kommer du få professionell hjälp för att du ska få den bästa studsmattan för dig.

Varför betala mer än nödvändigt för det nödvändiga i vardagen? Ska det verkligen behöva vara så dyrt att låta barnen ha en studsmatta att leka med i trädgården? Rune Svensson ansåg starkt att låga priser var alla kunders rättighet, och hans livsverk lever vidare och frodas majestätiskt än idag bland sina många konkurrenter på detaljhandelsmarknaden.