Meny Stäng

Biltema

Biltema är i grund och botten butik som tillhandahåller tillbehör och reservdelar till bilägare. Den grundläggande affärsidén som kläcktes av Biltemas grundare Sten-Åke Lindholm omfattade dels kvalitet och låga priser samt ett utbud som kunde tillgodose så gott som allt en bilägare kunde tänkas behöva. Idag är Biltema en butik som erbjuder det mesta. Man skulle kunna sägs att det är en en allehanda handel för alla nödvändiga ting som du kan tänkas behöva i vardagen. Det som började med fokus på bilar och bilägare har idag utvecklats till ett imponerande brett sortiment kantat av högkvalitativa produkter till förmånliga priser.

När du köper en studsmatta hos Biltema får du all information du kan tänkas behöva. Du kan redan innan ett eventuellt köp gå in på Biltemas hemsida och ta en till på manualer som ger dig ingående teknisk information om studsmattan, säkerhetsföreskrifter och till och med manualer för olika hopptekniker. Här får du allt du kan tänkas behöva veta om studsmattan på ett och samma ställe, och du behöver inte ens ha bestämt dig för att köpa den. Tryggheten i vetskapen om att ingenting lämnas åt slumpen är någonting som högaktas på Biltema, och allt du vill veta om studsmattan kommer du att bli informerad om.

Beställ testvinnaren Berg Champion från Träningspartner – klicka här.

Biltema har funnits sedan 1963. Sten-Åke Lindholm startade företaget och ägnade sig åt postorderförsäljning – på samma sätt som den väl kända Ingvar Kamprad startade sitt IKEA. Lindholm såg en glipa i systemet gällande priset på bildelar och tillbehör. Det var dyrt med reservdelar – att äga en bil var dyrt rent generellt – och Lindholm ställde sig själv frågan varför måste det kosta så mycket? Han utvecklade affärsidén och satte igång med sin verksamhet i en källare i Linköping 1963. Två år senare slog han upp den första Biltema-butiken i samma källare, och den första tegelstenen i ett av svenskt näringslivs största detaljhandel tog fart.

Ett verktyg för lek och bus

En studsmatta är såväl ett verktyg för lek och bus som ett redskap för effektiv träning och fettförbränning. En studsmatta är någonting som kan användas både av vuxna och barn. På Biltema kan du köpa en till ett mycket förmånligt pris. Redan frän början handlades varorna direkt från tillverkaren, utan kostsamma mellanhänder, vilket bidrog till att man alltid har kunnat hålla priserna låga utan att för den delen göra några avkall på kvalitén.

Idag är Biltema en av Sveriges största allehanda butikskedjor med ett mycket brett utbud som täcker det allra mesta av vardagens nöjen och nödvändigheter. Vill du också bli en av de många lyckliga som har handlat sina varor på Biltema? Köp din studsmatta på Biltema och ta del av ett varumärke som förenklat vardagen för människor i över 50 år.